Ioanadeea's Blog

Enjoy…

Vitamine si minerale sub forma de tablete (I) 16 Mai 2012

Filed under: Nutritie,Sfaturi utile — ioanadeea @ 8:43 pm
Tags: , , , ,

Oare cum a supravietuit omul mii de ani fara medicamente ?
Se spune ca omul este de fapt ceea ce mananca. In ceea ce priveste aspectul psihologic al alimentatiei, trebuie sa decidem daca traim pentru a manca sau mancam pentru a trai.
Hipocrate, cel mai renumit medic al tuturor timpurilor, avea un dicton :
”Alimentele vor fi medicamentele voastre si medicamentele voastre sa va fie alimentele”.
El recomanda atat celor bolnavi, cat si celor sanatosi sa aiba o alimentatie alcatuita din cruditati bine alese, care curata organismul si ajuta la eliminarea surplusului de acizi, redand astfel corpului forta vitala.

Asadar, alimentele crude hranesc si vindeca totodata. Ele sunt benefice atat pentru cei bolnavi, cat si pentru cei sanatosi, care le savureaza gustul mai bine folosindu-le in starea lor naturala. Este foarte adevarat ca este necesar un anume timp de adaptare, de
vointa si mai ales de dorinta de a consuma intr-adevar numai alimente bune. Dupa doar doua saptamani, veti descoperi ca ati scapat de oboseala “cronica” de care sufereati si ca, spre surprinderea dumneavoastra, au disparut si depozitele inutile de grasimi, iar
rezistenta organismului, indiferent de efortul fizic si intelectual depus, se va mari considerabil.

Aceasta hrana vie poate fi considerata un medicament zilnic, care apara organismul de raceli si de nenumarate maladii foarte frecvente, iar noua vigoare pe care o veti resimti se datoreaza in exclusivitate puterii vindecatoare a elementelor ce intra in
componenta alimentelor crude.
Sa nu uitam ca alimentatia noastra, prin descompunerea produselor alimentare, elibereaza aproximativ 80% substante acide in loc de 20%. Acest surplus de acizi devine una dintre principalele cauze ale tuturor bolilor si duce la aparitia unei hiperaciditati
constante si nocive pentru organism, fapt ce demonstreaza necesitatea consumarii unei hrane “neutralizante”.

Singura hrana aproape complet lipsita de acizi, ce poate neutraliza si favoriza eliminarea acizilor depozitati si a reziduurilor din artere, vase sanguine si creier o constituie zarzavaturile si fructele crude.
Nevoia noastra de vitamine si minerale este satisfacuta din abundenta prin ceea ce gasim in vegetale (fructe si legume). Corpul are atat de putina nevoie de vitamine incat chiar si consumul unei cantitati mici de fructe poate satisface cerintele organismului uman.

Vitaminele se gasesc in fructe si in vegetale intr-o forma foarte pura si foarte usor absorbabila. Nici o tableta nu are calitatea vitaminelor din fructe, care sunt 100% naturale.
In cazul in care alternam o hrana vie cu alimente fierte, cum este alimentatia vegetariana (fara carne), putem obtine vindecari miraculoase.

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s