Ioanadeea's Blog

Enjoy…

Care este antidotul gandirii negative ? 16 Septembrie 2010

Filed under: Sfaturi utile — ioanadeea @ 11:11 pm
Tags: , , ,

Ei bine, invatand sa gandim pozitiv.
Nu e nici costisitor si nici nu ne rapeste prea mult din pretiosul nostru timp.

Generati ganduri de perfectiune, cautati sa aveti ganduri de perfectiune! Gandurile fericite sunt, in esenta, o biochimie a fericirii, iar un trup mai fericit este eminamente un trup mai sanatos. Trebuie sa avem puterea si motivatia pentru a invata sa gandim pozitiv, si propun sa incepem cu persoana fiecaruia dintre noi.

Inainte de a cauta remedii savante pentru a trata o a afectiune sau alta cred ca este imperios necesar sa privim cu sinceritatea ochilor mintii in adancurile fiecarei persoane si a incepe exercitiul autocunoasterii. Sa anexam acestuia o stima de sine crescuta, un respect de sine crescut si nu in utimul rand, o incredere in sine nemarginita.
Toate acestea sunt generate de o gandire pozitiva. Sa palmadim ganduri de fericire si sa lasam ca ele sa ne magnetizeze, sa invatam sa ascultam rezonanta lor uimitoare in mintea noastra, sa asimilam putrea tamaduitoare a gandurilor noastre prin toti porii fiintei.

Lasati-va purtati de iuresul vibrant al gandurilor ce va aduc cea mai mare satisfactie, bucurati-va de ziua de azi si vibrati alaturi de ea, traiti frumos si incepeti chiar de azi.

Universul intreg este o capodopera a imbelsugarii si a abundentei, iar atunci cand dobandim atitudinea suprema de a capta si a asimila abundenta Universului, vom trai bucuria, fericirea, minunea de a simti satietate – sanatate, bunastare, generozitate, recunostinta si nu in ultimul rand caracter.

Gandurile au spirit, se afirma cu convingere in cultura japoneza. Parafrazand, putem afirma ca, gandurile sunt entitati vii, pulsante, active, care constituie semintele pe care le-am plantat pe ogorul vietii noastre. Trebuie sa invatam sa detinem controlul asupra gandurilor noastre.

Puterea miraculoasa a gandului este aceea ca ne poate videca de toate maladiile lumii. Emitem ganduri pozitive atragem sanatate si stare de bine, emitem ganduri negative, atragem dezechilibre energetice, deci boala si suferinta.

Imaginati-va putin starea de sanatate perfecta de care trupul si mintea dumneavoastra se bucura. Nimic nu trebuie sa va perturbe acest gand, acest achilibru perfect generat de mintea dumneavoastra. Nu trebuie sa uitam ca trupul, corpul nostru este produsul mintii noastre, mintea umana influenteaza dezvoltarea armonioasa a acestuia.

Cand oamenii comunica intre ei ganduri pozitive, rezulta armonie: este uimitor de benefic exercitiul de a ne gandi la oamenii cu care rezonam pozitiv ( prieteni ,familie iubiti/te ) ca la o oglinda in care ne putem deslusi propria reflectie si astfel sa invatam sa fim deschisi la schimbare, idei noi, emotii si cunoastere.

Boala nu poate devora un trup care este salasul gandurilor armonioase, a carui rezonanata este armonia.
Viata a fost creata pentru belsug, deci nu lasati niciun gand de limitare sa se hraneasca din mintea voastra! Avem iubire mai mult decat suficienta. Avem idei creatoare nelimitate. Avem bucurie, fericire mai mult decat suficienta. Avem resurse pentru a realiza imposibilul si sunt acolo, sunt tangibile si toate acestea incep sa apara cand mintea noastra devine constienta de natura sa infinita si vindecatoare.

Sarcina fiecaruia dintre noi este sa urmeze curentul din miezul Universului si sa-l sarbatoreasca in interiorul lumii existente.
Omul ofera masura, echilibru lucrurilor.

Reclame
 

One Response to “Care este antidotul gandirii negative ?”

  1. Cornel Says:

    Ehh usor de zis, greu de facut :). Ceva frumos si bine zis, asta ar trebui sa facem cu toti.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s